Den indre jul!

Den indre jul!

Den indre jul!

Julen nærmer sig og hele Danmark er i gang med at komme i stemning. Butikkerne har tyvstartet med julepynt siden november, og alle os, der er på julegavejagt, kan godt blive lidt nissetræt og julestresset.

Men jul handler jo også om fred, og midt i gaveræset er det værd at sætte tid og rum af til at mærke sig selv. Vi kan lade julens budskaber om næstekærlighed og samhørighed fylde vores indre og glemme juleræset et øjeblik, tone larmen ned og mærke hvem vi er.

Og når du har gjort det – hvad så med at donere til verdensfreden på Heartvisit.com?

Samtidig har budskabet om indre ro udkrystalliseret sig i en sang og vores Heartvisit musikvideo ”Visit Your heart” har fået mere end 7000 visninger i skrivende stund. Det er vi glade og taknemmelige for – del den gerne videre!

Vi vil i begyndelsen af 2016 indspille sangen og lave en musikvideo, for at skabe yderligere opmærksomhed for fred i verden.

Glædelig jul!

Jeppe Lyng/Heartvisit

 

Tryk her for at donere et beløb til Heartvisit

Send en kommentar