Invitation til Heartvisit live-event i Dome of Visions, København

Invitation til Heartvisit live-event i Dome of Visions, København

Bidrag til verdensfreden – Heartvisit live event

Tirsdag den 10. November kl. 17 til 18.30 – gratis entre:)

I Dome of Visions, Søren Kierkegaards Plads, 1016 København K

 

Heartvisit inviterer dig til en aften i ro’ens og verdensfredens navn. Her vil vi sammen benytte vores indre ro som redskab til at genere et så stort bidrag til verdensfreden som muligt. Der er brug for DIG, vejen til fred går igennem dit hjerte <3

 

Mere konkret vil dette event byde på:

– En præsentation af Heartvisit og vores ønske om fred i verden.

– En ro-session guidet af Steen Kofoed, hvori du vil få mulighed for at donere din ro til verdensfreden.

– Live musik af Ole Højer Hansen.

– Mød Heartvisit-teamet.

Datoen d. 10. nov. er Mortens aften, der traditionelt byder på andesteg og familiært samvær. I år ønsker Heartvisit at opdatere denne tradition ved at tilskrive den det højaktuelle ønske om verdensfred. Med denne traditionsopdatering ønsker vi at skabe en bevidst kontrast til det moderne, komplekse liv med støj og stress. Kender du fx dette billede?

”Det er mørkt udenfor, og du kan mærke, hvordan vinteren trænger sig lidt ubekvemt på. Men du opdager en lysning i din kalender, som fortæller dig, at det d. 10. nov. er Mortens aften. Billedet af dejlig kvalitetstid med hyggeligt samvær gør dig varm og længselsfuld om hjertet. Du varmer dig ved det strålende billede, når du en sjælden gang falder lidt ud af hverdagens tætpakkede program. Men pludselig står dagen for døren og kan du overhovedet nå at tage et frossent fjerkræ op fra frys? Kan du nå hjem i tide og tænde ovnen? Og hvorfor skifter det lyskryds egentligt ikke?! Det har været en hård dag på jobbet, og koblingspunktet mellem speederen og hyggestunden er svært at finde.”

For mange af os er det vanskeligt at realisere ønsket om roligt og fredeligt samvær. I den pressede stund, hvor det kniber med fleksibiliteten og kreativiteten, bliver ønsket overskygget. Orker du ikke ovenstående eller lignende scenarier, så kan du allerede nu træffe det valg at tilbringe din Mortens aften, eller optakten til den, sammen med os i Heartvisit.

Rush hour eller freds-time? Vi håber, du vælger det sidste.Malene Heartvisit

PS Tag en ven med, et fysisk lys du kan tænde og en varm trøje (der er ikke varme i Dome of Visions, andet end den vi selv genererer).

 

Malene Mogensen
frivillig i Heartvisit

Send en kommentar