En larmende bekendelse om ro – del 2

En larmende bekendelse om ro – del 2

Jeg har stadig svært ved at finde ro – men det er blevet nemmere. Øvelse gør altså mester, men jeg er først lige begyndt. Heartvisit er nu i live og vokser – dejligt. Verdensfreden virker dog langt væk. Med uro og større flygtningestrømme står vi som mennesker overfor komplekse udfordringer på praktisk såvel som moralsk plan. Det virker uoverskueligt og meget svært at rumme. Verdensfreden bliver et slørret fatamorgana i en ørken af smerte og ulykke.

Her er det jo vigtigt at huske på, hvorfor det er så vigtigt med Heartvisit. For freden skabes ikke uden for os selv. Her kan vi vente længe på at verdens aktører (også vores naboer nogle gange) kommer til fornuft. Freden skal komme indefra; fra os alle men en for en. Vi behøver ikke at vente på alle de andre – vi kan skabe fred NU! Fantastisk.

Donneret fred til dato: ca. 4300 sekunder.

Send en kommentar