En larmende bekendelse om ro

En larmende bekendelse om ro

Jeg har svært ved at finde ro. Så er det sagt. Min verden er fyldt med konstante input, der udkrystalliserer sig i støj og larm. Jeg glemmer mig selv og fokuserer på mine ydre omgivelser. Jeg ser med andre ord mig selv igennem andres reaktioner på mig og min adfærd.

Det er ikke nødvendigvis et udtryk for manisk selviscenesættelse men mere det, at jeg ikke formår eller har nogen grund til at træde væk og sige ”nej tak” til alle disse input; ”skibet sejler videre, men kaptajnen er for længst sprunget fra borde”.

Heartvisit giver mig en grund til at stoppe op. Jeg kan forsøge at finde den ro, jeg mangler – både for verdensfredens men også min egen skyld. Min ro skaber indre fred og giver mig redskaber og byggesten til at få en sundere hverdag. Men ro er mere end personlig sundhed. Det er potentialet for fred i verden; noget jeg nu med stolthed bidrager direkte til.

Jeg er stadig ikke særlig dygtig til at finde indre ro, men kære læser, jeg lover at dele mine succeser og fiaskoer på denne blog!

Donneret fred til dato: 2500 sekunder.  

Send en kommentar